середу, 6 травня 2020 р.

Дорогами війни – дорогами Перемоги


Дорогами війни – дорогами Перемоги


Щороку 8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, а 9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дорогу ціну заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років.
Не зникне  в пам’яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом. Ми не можемо забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.
В ці дні урочистої пам’яті наш борг велить ще раз низько вклонитися героям, полеглим в боях за Батьківщину, героям, які живуть в мирний час, вклонитися і сказати їм: «Ми завжди будемо берегти пам'ять про Великі події, передаючи їх подвиг від покоління до покоління».
Напередодні Дня пам’яті та примирення Дня  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в читальній залі Липовецької ЦРБ представлено виставку- вшанування  під назвою «Дорогами війни – дорогами Перемоги».
Тут представлені кращі книги воєнної тематики. Матеріали розкривають історичну правду про трагічні дні війни, змальовують образи учасників воєнних дій. Книги та альбоми, представлені на експозиції, допоможуть більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів.



Немає коментарів:

Дописати коментар