середу, 24 червня 2020 р.

Вибір майбутнього

Вибір майбутнього


Дорогі випускники! Читачі і друзі нашої бібліотеки!
Перед вами постало нелегке питання вибору професії. Зробити правильний вибір – значить знайти своє місце в житті. Бажаємо вам обрати ту професію, яка допоможе реалізуватися у житті. 
Успіхів вам!

       Сподіваємося, що книжкова виставка-порада «Жити-значить працювати. Праця є життя людини» та корисні інтернет-посилання допоможуть вам зробити правильний вибір.

Корисні інтернет-посилання:
https://www.youtube.com/watch?v=8_FjXw4bYPo  - відео Профорієнтація: Як вибрати професію? Інтерв'ю з психологом Вікторією Вероні.
https://www.youtube.com/watch?v=WlM1_S9rIWs  - відео «Вибір професії».
http://testportal.gov.ua/ – основний офіційний ресурс про ЗНО. Саме тут завантажувати програмки ЗНО, критерії оцінювання, дізнаватися офіційні новини та найважливіше – результати ЗНО. За контактними телефонами можна отримати персональну довідку.
http://testportal.gov.ua/regions/ – тут можна дізнатися, до якого регіонального центру належить ваш населений пункт, а потім знайти сайт свого регіонального центру і “облаштуватися” там (посилання на сайти всіх центрів  http://osvita.ua/test/test_office/.
http://www.vstup.info/ – усі університети і спеціальності. Через цю систему можна буде слідкувати за рухом рейтингу влітку. Поки що абітурієнтам варто використовувати ресурс, щоб придивитись до цікавих спеціальностей і визначити, який на який прохідний бал треба працювати.
https://osvita.ua/consultations/64109/- Вступ.ОСВІТА.UA: інформація для абітурієнтів.
http://vnz.org.ua/vnz -Довідник ВНЗ - Вища освіта.
https://registry.edbo.gov.ua/prof/05/ - Заклади професійної (професійно-технічної)освіти Вінницької області.

Немає коментарів:

Дописати коментар