пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

Туризм : незвидані дива світу

 Туризм : незвидані дива світу

Всесвітній день туризму –щорічне свято, яке відзначається 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.

Туризм в сучасному розумінні, як масове явище і широкодоступна можливість здійснення подорожі, виник порівняно недавно, на початку минулого століття. Стрімко набираючи обертів, це явище стало на стільки популярним , що туризмом в тій чи іншій мірі стало займатися переважна більшість людей, особливо в розвинених країнах І країнах , що розвиваються.

Поняття туризм почало швидко обростати специфічними термінами  і визначеннями. Це і діловий туризм, і туризм для відпочинку, розважальний та освітній туризм і ціла маса  найрізноманітніших форм і напрямків.

Напередодні до Всесвітнього дня туризму в Інтернет – центрі відділу обслуговування користувачів Липовецької ЦРБ підготовлено відеопрезентацію під назвою « Туризм: незвидані дива світу», яка знайомить користувачів з подорожами та мандрівками завжди дає нові емоції та враження, розширює кругозір, дозволяє дізнатися багато цікавого про культуру і природу різних народів і країн.



Немає коментарів:

Дописати коментар