суботу, 6 лютого 2021 р.

Вічна пам'ять. В. Полупанов.

Сьогодні   минає 6 років з дня загибелі героя, нашого липовчанина – Володимира Івановича Полупанова, який загинув у бою під час штурмових дій терористами взводного опорного пункту поблизу Рідкодуба.

Народився Володимир 4 липня 1976 р. у м. Липовці. Після школи навчався у профтехучилищі.

Після строкової служби був у лавах миротворчих сил в Іраку, згодом у «Французькому легіоні» виконував миротворчі місії в Югославії, де отримав поранення. Через 3 роки повернувся в Україну, одружився.

31 липня 2014 року пішов добровольцем, навчання проходив в Мукачево. Ціною власного життя врятував 20-річного старшого лейтенанта.

Указом Президента України № 108/2015 від 26 лютого 2015 року, "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Похований у м. Липовці.

Він став гордістю сім’ї, родини, міста, району, України, став взірцем великої мужності і відваги, став тим, хто не шкодуючи життя, сміливо дивився смерті в очі.

Вічна слава нашим героям. Велика їм шана і вдячність за те, що вони зробили для всіх нас… Герої не вмирають, вони житимуть в наших серцях.



Немає коментарів:

Дописати коментар