понеділок, 31 травня 2021 р.

Куріння – повільне самогубство

Куріння – повільне самогубство

Починаючи з 1988 року, 31 травня в Україні щорічно відзначається Всесвітній день без тютюну. Метою цього дня є активні дії по сприянню у зниженні поширення шкідливої тютюнової залежності. Широке інформування суспільства про шкідливий і згубний вплив тютюну на здоров’я курця і оточуючих його людей здатне позитивно вплинути на самосвідомість безлічі курців.

Куріння тютюну є однією з найсерйозніших проблем сучасної охорони здоров’я й основною причиною передчасної смерті, якої можна уникнути.

Куріння є не лише особистою проблемою кожної людини окремо, але й гострою соціальною проблемою, з якою пов’язане майбутнє всього людства.

Не палити – стає в Україні ознакою гарного тону. Кожен, хто кине палити, може подати добрий приклад оточенню, мати здорових дітей, не турбуватись, що завдає шкоди здоров’ю членам сім’ї й почувати себе краще фізично. Якщо Ваші найближчі люди палять – допоможіть їм здолати шкідливу звичку, переконайте, що їхнє життя – це найцінніше.

До Всесвітнього дня без тютюну на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки проведено бесіду-застереження «Куріння – повільне самогубство» для користувачів юнацького віку.



Немає коментарів:

Дописати коментар