пʼятницю, 7 травня 2021 р.

Хрещений батько А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ

        Хрещений батько

 А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ   

Наші читайлики особливо полюбляють книги видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА. Це – справжні витвори поліграфічного мистецтва. Книги захоплюючі, повчальні, цікаві. Довкола видавництва згуртувалися провідні українські митці різних поколінь. Книги, що побачили світ в цьому видавництві, не один раз завойовували гран-прі та займали перші місця на Всеукраїнському форумі видавців у Львові та в рейтингу акції «Книжка року». В 2004 році Іван Малкович став кавалером Міжнародного ордену усмішки (свого часу цю нагороду отримували Папа Іван-Павло ІІ, Астрід Ліндґрен, Сєрґєй Образцов, Дж.Роулінґ та ін.)

Заснував видавництво відомий український поет і видавець, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка - Іван Малкович. 10 травня він відзначає 60 – ти річний ювілей.  Поет повен творчої енергії, цікавих ідей, неймовірних задумок у просуванні якісної української книжки. Іван Малкович переконаний, що саме книжка допоможе дитині стати чесною, совісною, шляхетною, інтелігентною, тому намагається донести до українських дітей все найкраще із створеного у світовій та вітчизняній літературі.

Щиро вітаємо Івана Антоновича з ювілеєм. Міцного здоров’я, натхнення в усіх прийдешніх і майбутніх справах, задумах і проектах!

Чекаємо нових цікавих книг !!!






Немає коментарів:

Дописати коментар