четвер, 26 серпня 2021 р.

Каменяр української землі

Каменяр української землі

27 серпня 2021 року у літературному житті України – ювілей. Українці відзначають 165-річчя від дня народження генія української нації, видатного письменника, поета, перекладача, філософа, вченого, громадського і політичного діяча  Івана Франка.

У відділі обслуговування дітей Липовецької публічної бібліотеки відбулося чергове засідання літературного гуртка «Криниця» приурочене ювілею І. Франка.

Гуртківці з працівниками бібліотеки активно долучилися до читання поезій Франка, засвідчуючи свою любов і  повагу до великого Каменяра та його багатої літературної спадщини. Змістовним доповненням до заходу стали перегляд цікавих відео-презентацій про І. Франка та організована виставка-портрет «Не вмре поезія – не згасне сила духу», на якій представлено книги, які допоможуть дітям закохатися у твори І. Франка, а дорослим – відкрити для себе нові грані його творчості та особистості.

Друзі! Читайте книги нашого великого Каменяра.


Також пропонуємо вашій увазі 20 цікавих фактів про Івана Франка. https://www.youtube.com/watch?v=o1NhHfIkWvI  Приємного перегляду!    


Немає коментарів:

Дописати коментар