пʼятницю, 20 серпня 2021 р.

«День Незалежності – світле свято української державності»

«День Незалежності – світле

свято української державності»

Цьогоріч нашій незалежній неньці Україні виповнюється 30 років! Через постійну боротьбу, революції ми щодня виборюємо нашу свободу. Право на життя у вільній країні з мирним небом над головою. Правом жити на рідній землі й дихати рідним повітрям. Незалежність – це те, що всередині кожного із нас. Те, що не дає можливості опустити руки, рухає вперед та надихає на нові звершення.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Ми впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста та своєї України!

Напередодні Дня Незалежності України у читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки організовано книжково-ілюстративну виставку «День Незалежності – світле свято української державності».

Немає коментарів:

Дописати коментар