четвер, 30 вересня 2021 р.

Бібліотека – мудрість всіх віків

Бібліотека – мудрість всіх віків

На землі є дуже багато див, створених природою і зроблених руками людини. Чи не найбільше диво з див – КНИГА, у ній увесь неосяжний світ.

Як незгасний смолоскип, освітлює шлях людини книга. І завжди цей смолоскип був у руках бережливих, надійних – у руках бібліотекаря.

Щороку 30 вересня бібліотекарі святкують своє професійне свято. Це професія, яка вимагає уважності, скрупульозності та вміння спілкуватися з людьми та любові до книг. Саме бібліотекарі допомагають знайти потрібну книгу, яка робить читачів трішки кращими й ближчими до знань. Бібліотекарі завжди готові допомогти у великому виборі книжок і порадити, що почитати з новинок. У бібліотеках ми завжди відчуваємо спокій та гармонію саме завдяки людям, які працюють для того, щоб у наші руки попала потрібна книга.

Сьогодні до Всеукраїнського дня бібліотек  в читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів презентована книжкова викладка літератури  під назвою  «Бібліотека – мудрість всіх віків».

Бажаємо  Вам, шановні бібліотекарі,  а  також усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, натхнення, дружнього взаєморозуміння та підтримки, радості, миру, родинного затишку, добра і щастя, нових  творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Немає коментарів:

Дописати коментар