середу, 13 жовтня 2021 р.

 Свято сильних, мужніх і безстрашних

Мабуть, є в тому сакральний сенс, що у часі й просторі збіглися такі символічні й наповнені глибинним для українців змістом свята. Саме Покрова стала оберегом Війська Запорозького, пізніше під її знаменом утворилась Українська Повстанська Армія та Українське військо, які під Покровою Пресвятої Богородиці та під синьо-жовтим прапором протистоїть і стримує ворожу навалу і зазіхання на мир, на спокій, на добробут, на щастя і волю.

Напередодні Дня захисників та захисниць України в читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів  відбулося чергове засідання жіночого клубу «Горлиця», на якому бібліотекар І категорії Козел Т.С. презентувала книжкову  виставку - пам’ять під назвою «Свято сильних, мужніх і безстрашних».

Мужність, героїзм, самовідданість захисників України – неоціненні. Їх подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність і завжди нагадують нам про те, якою ціною дістається свобода, як здобувається право бути вільною, самодостатньою нацією. Низький уклін і щирі побажання  здоровʼя,  добробуту і довголіття ветеранам війн, учасникам сьогоднішніх військових дій! Вічна слава подвигу полеглих героїв! . 


Немає коментарів:

Дописати коментар