середу, 10 листопада 2021 р.

Молодь – це сучасність, це майбутнє

Молодь – це сучасність, це майбутнє

Молоді люди – це майбутнє держави! Молодь виконує в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, бере безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму.

Всесвітній день молоді – міжнародне свято молодих людей, яке відзначається щорічно 10 листопада. Саме в цей день на Всесвітній конференції молоді у Лондоні в далекому 1945 році була заснована Всесвітня федерація демократичної молоді.

Серед багатьох свят, які відзначають всі країни світу – воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли молода людина починає самостійне життя, ухвалює перші власні рішення.

Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло – формування особистості, розбудову суспільства, формування молодого політикуму.

До Всесвітнього дня молоді на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» проведено бесіду - спілкування «Молодь – це сучасність, це майбутнє».

Немає коментарів:

Дописати коментар