вівторок, 7 грудня 2021 р.

Зроби фото з хусткою

 Зроби фото з хусткою


Сьогодні, 7 грудня, відзначається Всесвітній день української хустки. Свято з’явилося зовсім нещодавно, але завдяки діаспорі воно відразу ж набуло статусу всесвітнього. Започатковане свято з метою, аби об’єднати жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Адже з давніх-давен в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка.

 Сьогодні можна побачити, що хустки поступово повертаються в моду, та завойовують не одне серце модниць. Але саме українська хустка є трендом у всьому світі.

Колектив  Комунального закладу «Липовецька публічна бібліотека»  долучився до яскравого  флешмобу #Зробифотозхусткою. 















Твої права – твій захист

Молодь є важливою складовою сучасного українського суспільства, носієм інтелектуального потенціалу, визначальним фактором соціально-економічного прогресу.

У сучасних умовах розвитку та цифровізації суспільних процесів саме молоді й креативні  просувають ідеї диджиталізації та інформатизації профспілкової роботи, організовують інформаційно-агітаційні кампанії у соціальних мережах, спрямовані на захист прав та інтересів людини.

У рамках правопросвітницького проєкту «Я маю право!» на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» організовано правову виставку «Твої права – твій захист» для молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар