понеділок, 14 лютого 2022 р.

Любов дає нам силу і життя

 Любов дає нам силу і життя

Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. В цей день свої почуття ми виражаємо — «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» — це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній.

До Дня Святого Валентина   в  Інтернет – центрі  відділу обслуговування дорослих користувачів бібліотекар І кат. Козел Т.С. , провела  відео – подорож  під назвою «Любов дає нам силу і життя ». 

Дня Святого Валентина, запрошуємо всіх бажаючих завітати до Липовецької публічної бібліотеки за книгою, яка подарує вам радість зустрічі з улюбленими героями, підніме настрій, стане віддушиною серед сірих буднів .


Немає коментарів:

Дописати коментар