пʼятницю, 29 липня 2022 р.

Вибір професії на шляху до успіху

 Вибір професії на шляху до успіху

Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить та приносить радість – одна з важливих умов життєвої повноцінності.

Сьогодні профорієнтації молоді, зростанню престижу робітника в суспільстві необхідно приділяти велику увагу, адже праця завжди була є і буде основою життя і від того, як людина працюватиме, буде залежати її майбутнє.

Для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості й потреби ринку праці.

На абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки організовано перегляд інформаційних матеріалів із центру зайнятості «Вибір професії на шляху до успіху». розрахований на користувачів юнацького віку, які не визначались із майбутньою професією.

Представлений перегляд допоможе користувачам зорієнтуватись між престижністю та реальними потребами на ринку праці, а також поінформує про світ сучасних професій, перспективи та професійні обмеження.

  


Немає коментарів:

Дописати коментар