пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

Силу молодості в серці Ви назавжди збережіть…

 Силу молодості в серці Ви назавжди збережіть…

   

12 серпня весь світ святкує Міжнародний день молоді. Ідея його відзначення була запропонована у 1991 році молодими людьми , які зібралася в Відні на І сесії Світового молодіжного форуму системи ООН. Форум рекомендував, щоб Міжнародний день молоді було оголошено спеціально для збору коштів, просування та підтримки Фонду молоді ООН у партнерстві з молодіжними організаціями.

Рішення про Міжнародний день молоді було підтримано на І сесії Світової конференції Міністрів у справах молоді, що проходила в Лісабоні.

Вперше Міжнародний день молоді святкувався 12 серпня 2000 року. Мета свята — нагадати про роль молодих людей у розвитку і побудові світу. Адже молодість - це прекрасний період у житті кожної людини. Період пошуків та відкриттів, що є незамінною опорою та фундаментом на шляху розквіту й процвітання нашої країни.

До Дня молоді на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки організовано прес-огляд «Силу молодості в серці Ви назавжди збережіть…».

Вітаємо молодь нашої громади зі святом! Бажаємо успіхів у всіх справах і починаннях, любові вам, невичерпної енергії та оптимізму! 



Немає коментарів:

Дописати коментар