понеділок, 29 серпня 2022 р.

Низький уклін і вічна слава героям нашим землякам!

Низький уклін і вічна слава героям нашим землякам!

   29 серпня відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. День встановлений «на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві...» відповідно до Указу Президента від 23 серпня 2019 року № 621/2019.

    Цей день є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни.

  З нагоди відзначення пам’ятної дати у читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки відбулася презентація  патріотичної виставки – пам’ять «Низький уклін і вічна слава героям нашим землякам!»

    Згадаймо усіх мужніх, відважних, нескорених українських захисників, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність рідної країни.

    То ж  пам’ятаймо кожного Героя та Героїню, які поклали життя задля нашої незалежності від агресора. І доки жива ця пам’ять – доти Україна нездоланна. Навіки Слава!




Немає коментарів:

Дописати коментар