вівторок, 27 вересня 2022 р.

Читайте з нами! Читайте у нас!

 Читайте з нами! Читайте у нас!

Щороку наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин та неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається в Україні 30 вересня.

 Напередодні святкової дати працівники відділу обслуговування дорослих користувачів розпочали цикл заходів приурочених Всеукраїнському дню бібліотек та 125-річному ювілею Липовецької публічної бібліотеки.

В цей осінній день до нашої бібліотеки на День відкритих дверей під назвою «Читайте з нами! Читайте у нас завітали учні 10 класу Липовецького ліцею №1 ім. В. Липківського зі своїм класним керівником Михайленко Людмилою Євгенівною.

 Юнаків та дівчат радо зустріли бібліотечні працівники.

В ході зустрічі бібліотекар І категорії Козел Т.С. розповіла присутнім про основні напрямки роботи відділу обслуговування дорослих користувачів, Інтернет-центру та читальної зали. Також ознайомила учнів з правилами користування у бібліотеці, постійнодіючими книжковими виставками та продемонструвала цінні примірники літератури, що зберігаються у читальній залі.

В свою чергу бібліотекар юнацької кафедри Державець Н.Л. розповіла учням історію Липовецької бібліотеки, якій цьогоріч виповнюється 125 років від дня її заснування.

Також до виступу долучилися учениці 10 класу, які декламували присутнім вірші про бібліотеку.

 На завершення зустрічі працівники відділу дорослих користувачів пригостили юних гостей смачним ювілейним тортом та запашним чаєм, а також наголосили: «Липовецька публічна бібліотека завжди чекає на своїх користувачів!».






Немає коментарів:

Дописати коментар