пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

Благословена та держава, що має відданих синів

 Благословена та держава, що має відданих синів

Героям країни,

Воїнам світла –

Захисникам України,

Що мужньо боронять нас

Від супостата,

Ні танком ні градом

Вас не залякати.

Всім тим що життя

Не шкодують віддати –

Низький Вам уклін,

І велика подяка!

  14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців.

В цей день громадяни нашої держави святкують День захисника України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани усіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.

14 жовтня українці відзначають ще три великих свята: День святої Покрови Пречистої Богородиці, створення Української повстанської армії (УПА), День Українського козацтва.

День захисника України є особливим для тих ,хто зі зброєю в руках захищає нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад зі своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими. 

Немає вищого прояву громадського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини.

Сьогодні до Дня захисників та захисниць України в читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів бібліотекар І категорії Козел Т.С. презентувала  книжково - ілюстративну виставку  під назвою  «Благословена та держава, що має відданих синів» .

Мільйони людей вірять, що небо нашої України стане мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! Ми повинні розуміти, як важко нашим воїнам знаходитися далеко від своїх родин і друзів, як важко кожного дня переживати смертельні ризики та втрати побратимів. Ми повинні показувати нашим захисникам нашу підтримку, повагу та віру .

   Слава Збройним Силам України! Слава Україні!




Немає коментарів:

Дописати коментар