вівторок, 3 січня 2023 р.

Новий рік прийде – мир і добро принесе

Новий рік прийде – мир і добро принесе

    День за днем, година за годиною наближається до нас цикл Різдвяно-новорічних свят. Їх можна вважати справжньою окрасою у вінку свят народу України.

    3 січня 2023року в відділі обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки організовано виставку - вернісаж «Новий рік прийде – мир і добро принесе ». На виставці представлена різноманітна література про звичаї та традиції святкування Нового року та Різдва Христового в Україні, тексти колядок та щедрівок, художні твори відомих класиків літератури. Виставка зацікавить незвичайними рецептами новорічних та різдвяних страв, допоможе прибрати оселю власноруч створеними прикрасами.

    Цьогоріч до традиційних Різдвяно-новорічних побажань в усіх українців додається ще одне: перемоги і миру. Це те, чого кожен із нас прагне всією душею, всім серцем. Звісно, кажуть, що не можна розповідати про свої новорічні бажання, але не в цьому випадку. Ми всі знаємо, що перемога буде.

    Вітаємо з прийдешніми Різдвяними святами! А коли зійде на небі Різдвяна зірка – бажаємо нам усім духовної міці і Перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар