середу, 29 березня 2023 р.

Життя природи у твоїх руках

Життя природи у твоїх руках

Кожна людина є самобутньою, неповторною особистістю. Однак всіх людей об’єднує спільний дім – Земля. 

Людство є частиною природи, тому його доля визначається станом природного середовища. Проблеми дбайливого ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальними для України і всієї планети.

Сьогодні, більше ніж коли-небудь, збереження життя навколишнього середовища вимагає від нас почуття загальної відповідальності.

Людину створила природа ідеальною, а чи зможемо і ми зробити її такою ж ідеальною, не приборкуючи її до себе і для себе?

 Ми маємо думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Якщо кожен із нас буде дотримуватися цих пріоритетів – нам вдасться зберегти природу і все живе на Землі. Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі.

29 березня на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» відбулося засідання молодіжного екологічного клубу «Зелена хвиля».

Для членів клубу було проведено екологічний калейдоскоп «Життя природи у твоїх руках», де обговорено питання збереження природи та  дбайливе ставлення до оточуючого світу.



Немає коментарів:

Дописати коментар