середу, 12 квітня 2023 р.

Довкілля для майбутнього: збережемо світ в якому живемо

 Довкілля для майбутнього: збережемо світ в якому живемо

День довкілля відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня, відповідно до  Указу Президента України «Про День довкілля» від 06 серпня 1998 року №855/98.

Ставлення людини до природи нині набуває такого самого морального значення, як і ставлення людини до людини.

Глобальне знищення природи – то лише побічний результат згубної діяльності суспільства. Екологічна драма розгортається на наших очах. Ми бачимо забруднення води, повітря, навколишнього середовища і розуміємо, що це дуже серйозно, але чому ж тоді не припиняється цей страшний «марафон». Екологічна ситуація вже близька до критичної.

Сьогодні кожен з нас може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища, а саме: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоч на день від використання автомобіля, зайнятися висадкою рослин в лісах і парках, ліквідацією стихійних звалищ в громадських місцях та місцях  відпочинку.

З метою підвищення рівня свідомості молоді в питаннях, що стосуються збереження навколишнього середовища, у Липовецькому ліцеї №1 ім. Василя Липківського з учнями 10 класу було проведено засідання молодіжного екологічного клубу «Зелена хвиля», під час якого відбулася еко-подорож  «Довкілля для майбутнього: збережемо світ в якому живемо».



Немає коментарів:

Дописати коментар