понеділок, 22 травня 2023 р.

Збереження біорізноманіття- Екологія. Право. Людина.

 Збереження біорізноманіття- Екологія. Право. Людина.

Щороку, 22 травня увесь світ відзначає Міжнародний День біорізноманіття, це гарна нагода ще раз згадати про необхідність збереження біорізноманіття та усвідомити відповідальність кожної людини за збереження цієї дорогоцінної спадщини для нинішніх та прийдешніх поколінь.

Зменшення біологічного різноманіття є в значній мірі результатом діяльності людини. Основну загрозу становлять незаконні забудови та вирубування лісів, браконьєрство, забруднення довкілля, неконтрольований видобуток природних багатств.

Напередодні Міжнародного дня біорізноманіття на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» відбулося засідання молодіжного екологічного клубу «Зелена хвиля». Під час засідання, члени клубу мали нагоду переглянути відео-презентацію щодо збереження біорізноманіття, а також раціональне використання його запасів на справедливій та рівноправній основі.

Людина й природа, як частина єдиного цілого взаємопов’язані і тісно взаємодіють, тому хто, як не ми, маємо дбати про її збереження.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар