понеділок, 5 червня 2023 р.

Екологія довкілля: нові вимоги, тенденції, пріоритети

 Екологія довкілля: нові вимоги, тенденції, пріоритети

Традиційно Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища (World Environment Day). Це найбільша щорічна подія в світі, яку проводить Організація Об'єднаних Націй (ООН) .

Ми  всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу шкодимо в першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Екологічна криза вимагає інтенсивного екологічного виховання підростаючого покоління.

З метою підвищення обізнаності молоді щодо охорони нашої природи, 05 червня на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ«Липовецька публічна бібліотека» відбулося засідання молодіжного екологічного клубу «Зелена хвиля».

В ході засідання, присутні обговорили різні екологічні проблеми, які зростають у нашому навколишньому середовищі щодня. Кожен для себе повинен знайти шляхи, аби покращити наше навколишнє середовище. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі,  а хтось просто не залишить слідів свого перебування на природі. Пам’ятаймо, що все залежить від нас – смітити чи ні – вибір кожного з нас!











Немає коментарів:

Дописати коментар