середа, 2 серпня 2023 р.

     Цього дня, 02 серпня свій день народження вже не відзначить наш воїн, земляк, мужній захисник України Баюрко Володимир Анатолійович.

    Народився та жив у селі Нападівка. Після закінчення Нападівської ЗОШ І-ІІ ст. вступив до Браїлівського училища, де здобув професію оператора комп’ютерного набору. У місті Хмельницький проходив строкову військову службу. Демобілізувавшись спробував жити у місті та одружитися, але не склалося, тому повернувся у рідне село та працював у місцевій школі.

    У лютому 2015 року, під час мобілізації, був призваний у лави ЗСУ для збереження цілісності України. Брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей у червні-листопаді 2015 року. Весною 2016 року повернувся додому. Через два роки, у 2018 році підписав контракт про службу у ЗСУ та боронив державу від ворога.

    Страшні події не можуть пройти повз…24 січня 2019 року добре серце відважного воїна, справжнього патріота своєї країни  зупинилося.

    Солдат Володимир Баюрко був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». У знак пам’яті та слави, на школі яку закінчив захисник, встановлено меморіальну дошку. 

    Вічна та світла пам’ять!



Немає коментарів:

Дописати коментар