середа, 27 вересня 2023 р.

Об’єднуємося за покликом душі в бібліотеці

Об’єднуємося за покликом душі в бібліотеці


Щорічно   30 вересня   відзначається Всеукраїнський день  бібліотек.   Сама назва – Всеукраїнський – свідчить, що це свято загальнонародне. Воно відзначається в Україні з 1998 року, коли Президент  України підписав відповідний Указ, зважаючи на „великий внесок бібліотек у розвиток освіти, науки й культури, а також враховуючи необхідність підвищення їх ролі в суспільстві”. І це є свідченням глибокої поваги до своєї культури, духовних надбань і, безперечно, визнанням тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція.

           Бібліотека завжди була збирачем і дослідником творів друку – вічних пам’яток писемності, забезпечуючи нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, а її служителі – вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. Для кожної  людини бібліотекар, насамперед, творча особистість, яка безкорисливо, щедро, з повною віддачею допомагає  користувачам  бути обізнаними у різноманітних питаннях і проблемах.

  Сьогодні вкотре до нашої книгозбірні на бібліотечні посиденьки  під назвою «Об’єднуємося за покликом душі в бібліотеці» завітали учасниці жіночого клубу «Горлиця».

Голова клубу – Обара Раїса Федорівна від щирого серця привітала бібліотекарів з наступаючим професійним святом Всеукраїнським днем бібліотек, побажала міцного здоров’я, злагоди, невичерпних творчих сил, натхнення й радості в житті.

Під час засідання панувала особлива, гостинна атмосфера. Учасники клубу за чашкою духмяного чаю спілкувалися, обговорювали нові книги, які надійшли до нашої бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар