четвер, 28 вересня 2023 р.

Бібліотека – це скарбниця всіх багатств людського духу

 Бібліотека – це скарбниця всіх багатств людського духу

Бібліотека – скарбниця книг, відома ще в давнину, до нашої ери. Завжди і у всі часи була показником освіченості. Це чарівне місце — особливий простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком.

Мало хто знає, але бібліотека – храм книги, де людина може знайти себе, пізнати світ. Навіть, не встигши переступити поріг, відчуваєш запах історичної культури та таємниць, які приховують в собі стародавні книги. А тиша — це той спокій, затишок, який не сплутаєш з будь-якою іншою тишею. Тиша бібліотеки – це потаємний вимір, в якому хочеться бути до того часу, поки не прочитаєш усі книги. Адже кожна нова книжка – це знайомство з цікавими героями, що можуть поділитися своїми вчинками, допомогти або порадити. Це задоволення покрите чимось незвичайним, проте вічним.

Бібліотека – це незвичайне місце, де не тільки зберігаються книжки, це те місце, де кожний знайде собі затишок і відкриє для себе новий світ.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» організована виставка – свято під назвою «Бібліотека – це скарбниця всіх багатств людського духу» для користувачів книгозбірні.




Немає коментарів:

Дописати коментар