пʼятницю, 29 вересня 2023 р.

Слава незламним захисникам

 Слава незламним захисникам

             Історія незалежної України нероздільно пов’язана із мужніми воїнами захисниками, якими славилася наша земля впродовж тисячоліть. Ми - нащадки  козаків, січових стрільців, вояків УПА, воїнів Другої Світової війни, Збройних Сил України і пишаємося цим. Сьогодні  стримуючи агресора , захищаючи суверенітет і незалежність Української держави – ми  доводимо всьому світові, що ми – українці відважна, незламна нація героїв .

01 жовтня, українці відзначатимуть День захисників і захисниць України. Це свято не лише військових, це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни.

           З метою вшанування мужності та героїзму наших захисників, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння формуванню в підростаючого покоління патріотичного духу та належного рівня національної самосвідомості, напередодні свята, у Липовецькій публічній бібліотеці, для старшокласників Липовецького ліцею №2, проведено вечір-вшанування «Слава незламним захисникам».

            Майбутні захисники України усвідомили, що це свято всіх, хто любить Україну, свято тих, хто тілом, серцем і душею відчув свою відповідальність і причетність до оборони України. Молоде покоління буде гідним пам’яті полеглих героїв і гідним героїв живих.

     Також, під час проведеного заходу, бібліотечний працівник презентував учням книжково – ілюстративну виставку під назвою  «Ви захищаєте свою родину і вільну землю, рідну Україну».

       Славний український народ показав усьому світу незламність характеру і силу духу, яка буде прикладом наслідування для багатьох майбутніх поколінь.

      По завершенні заходу, усі присутні вшанували пам'ять полеглих Героїв-земляків хвилиною мовчання.

Віримо у Збройні сили України! Віримо у Перемогу та мирне небо над головою.

 Слава Україні!                         


                                       

  

Немає коментарів:

Дописати коментар