пʼятниця, 13 жовтня 2023 р.

Бібліотека для тебе , бібліотека для всіх

 Бібліотека для тебе , бібліотека  для  всіх

Сьогодні у нашій бібліотеці була проведена екскурсія для учнів 9 класу Липовецького ліцею №2 під назвою «Бібліотека для тебе , бібліотека для всіх»

Захід розпочався з виступу завідуючої відділом обслуговування користувачів Козел Т.С, яка розповіла про роботу всього відділу в цілому.

Про діяльність абонементу для юнацтва, про масові заходи та про напрямок  роботи екологічного клубу «Зелена хвиля» розповіла бібліотекар  юнацької кафедри Піщенюк А.О.

    В ході зустрічі бібліотекар І категорії Цивилюк В.Р. розповіла присутнім про основні напрямки роботи Інтернет-центру та читальної зали, ознайомила з правилами користування, постійнодіючими книжковими виставками, продемонструвала цінні примірники літератури та періодику, що зберігаються у читальній залі.  

    Бібліограф – краєзнавець Гоменюк І.О. розповіла про довідково- бібліографічний апарат бібліотеки та ознайомила з краєзнавчою роботою, яка посідає важливе місце в діяльності бібліотеки : знайомство з історією рідного краю,прищеплення інтересу до  історії, що має привернути увагу до особливостей та цікавинок подій нашої країни, зберегти здобуте для наступних поколінь.

На завершення заходу учнів пригостили смаколиками і запашним чаєм.  

 








Немає коментарів:

Дописати коментар