субота, 24 лютого 2024 р.

Сьогодні минає рік як загинув за вільне майбутнє своїх дітей та України турботливий син, люблячий чоловік, тато, брат, людина щирої душі, товариш і вірний друг - Дмитро Сергійович Абреліхін. 

Народився Дмитро 4 листопада 1995 року у селі Троща. Здобував освіту у місцевій школі, професію - у Зозівському ліцеї. Після проходження військової строкової служби, став працювати у місцевому господарстві, пізніше - у ТОВ "Барлінек інвест".

З початком повномасштабного вторгнення ворога на українську землю Дмитро Абреліхін був призваний до лав Національної гвардії України. Був відданим розвідником-кулеметником 2-го розвідувального відділення взводу розвідки спеціального призначення 3-го батальйону оперативного призначення.

 Мужній воїн загинув 24 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу міста Бахмут Донецької області.

На жаль, клята війна забирає найкращих. Комусь захисник  був другом, комусь братом, хтось випадково познайомився з ним там, у горнилах війни, а Він - такий світлий і добрий, не дав себе забути... Вічна пам’ять та слава Герою!

Другий рік війни... Для когось вона вже закінчилась... Для тих, чиї імена ми промовляємо в молитвах, й пам’ять про яких житиме вічно. Для когось війна триває й досі… Для тих відважних, хто зараз б’ється з нещадним ворогом й оберігає наш спокій. Другий рік болю, страху, жорсткості, сліз, втрат, стійкості, мужності, незламності... боротьба за життя, боротьба за мир в Україні. Але ми всі віримо, що залишилося написати лише декілька сторінок  нашого щоденника незламності. Головне – не втрачати сили свого козацького духу,  допомагати нашим захисникам та захисницям, молитися за них та перемогу України!  Слава нашим Героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар