пʼятницю, 15 березня 2024 р.

    Шановні читачі нашої бібліотеки! За ініціативи “Українського інституту книги” з 16 по 24 березня проводиться Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція “Національний тиждень читання. Тиждень поезії”. Наша бібліотека також приймає участь у цій акції, мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії.

    Тема Тижня поезії – “дім”. Гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової “Ріки незмінно течуть додому”. Поняття “дім” для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Завдяки темі “дім”, яка лунатиме протягом тижня поезії, акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок, цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон, людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому – всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі.
    У рамках “Національного тижня читання. Тижня поезії” у КЗ “Липовецька публічна бібліотека” 20 березня відбудуться поетичні читання. Запрошуємо до участі!

Немає коментарів:

Дописати коментар