субота, 27 липня 2024 р.

    28 липня, вже не зустріне свій ювілейний 50-й день народження відданий захисник України із села Лукашова Сергій Геннадійович Дронов. Його життя обірвалося занадто рано, але відвага та самовідданість залишаться в памяті всіх, хто його знав.

    Сергій Геннадійович був призваний по мобілізації на військову службу у січні 2023 року. Солдат вірно боронив країну у складі 21 окремої мотопіхотної бригади. Навідник зенітного артилерійського взводу захищав нас на Сході України, на своїй малій Батьківщині, адже сам родом з Донеччини. Був мужнім і відданим воїном, відзначався хоробрістю і професіоналізмом у бою. Під час виконання бойового завдання 16 травня цього року, в районі населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області, наш захисник загинув.

    Нехай його подвиг не буде забутий. Нехай його імя завжди звучить з гордістю і вдячністю. Сергій Дронов не дожив до перемоги, але його внесок у нашу боротьбу неоціненний. Він пожертвував найдорожчим - своїм життям, щоб ми могли жити під мирним небом, а наші діти могли рости у вільній країні.

    Вічна пам’ять Герою!

Немає коментарів:

Дописати коментар