середа, 7 серпня 2024 р.

    Сьогодні, 7 серпня, свій день народження вже не зустріне молодий захисник із села Зозів Олександр Миколайович Борима. Він був справжнім патріотом і захисником нашої Батьківщини, який віддав своє життя за мир і свободу України. Його сміливість, відданість і самопожертва назавжди залишаться у наших серцях.

    У лютому 2022 року Олександр за контрактом став на захист України. У лавах Збройних Сил заступник командира бойової машини, навідник-оператор механізованого відділення обороняв Київську область та брав участь у боях за Херсонщину. 1 жовтня 2022 року під час артилерійського обстрілу та безпосереднього бойового зіткнення з противником в районі населених пунктів  Безіменне та Костромка Херсонської області, оборонець Олександр Борима загинув. Поховали молодого Героя лише 2 листопада 2023 року, так як 13 місяців вважався безвісти зниклим.  

    У цей день, коли ми згадуємо його народження, ми дякуємо Олександру за його героїчний внесок і молимося за його душу. Його подвиг ніколи не буде забутий, а память про нього житиме вічно. Вічна слава Герою!

Немає коментарів:

Дописати коментар