субота, 24 серпня 2024 р.

Велична і свята – мати Україна

Велична і свята – мати Україна

День Незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.      

24 серпня ми відзначаємо  33 роки  незалежності України. Це знакова подія для всіх українців, адже наша країна хоч і молода, але з багатовіковою історією. 

Долаючи надзвичайно багато викликів на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський вибір революціями, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора. Ми віримо, перемога буде за нами, як проростає квітка з маленької насінини, як проросла наша незалежність із великого прагнення українців до волі.                       

Сьогодні  До  Дня Незалежності України  на засіданні жіночого клубу« Горлиця» була представлена  книжково –ілюстративна виставка «Велична і свята – мати Україна». Видання експоновані на ній висвітлюють найважливіші аспекти української державності, розкривають історію національного самоствердження, яскраві постаті будівничих української державності й ексклюзивність нашої країни, яка зараз мужньо бореться за свою свободу. 

Нехай наша Україна буде завжди вільною та міцною, а її незламний дух буде непохитною основою для наших досягнень!

Немає коментарів:

Дописати коментар