пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

« Синій, як небо, як день золотий, з неба і сонця наш прапор ясний »

 "Синій, як небо, як день золотий,

 з неба і сонця наш прапор ясний"

    Щорічно, 23 серпня, українці відзначають День прапора. Державний прапор – це важлива автентична складова символіки будь-якої країни.

    Синьо-жовтий прапор України є не лише символом держави, а й  символом національної гідності та ідентичності. Він є елементом, який об'єднує усіх українців, незалежно від їхньої політичної чи релігійної позиції, нагадуючи про коріння та історію нації.

    День прапора в Україні традиційно відзначається підняттям державного стяга всією країною. Прапори підіймають  не лише  на Батьківщині, а  й за кордоном.

    Нинішня воєнна ситуація в Україні робить День прапора особливо значущим і важливим Наш прапор є символом єдності народу та підтримки української армії, яка захищає територіальну цілісність і суверенітет країни.

    День прапора - це можливість для українців висловити свою патріотичну пристрасть і гордість.  Окрім заходів, церемоній та урочистостей, організованих у цей день, люди використовують цю нагоду, щоб висловити свою підтримку армії, волонтерам та всім тим, хто робить свій внесок у захист незалежності України.

    З нагоди  Дня Державного Прапора України на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів проведено патріотичну бесіду «Синій, як небо, як день золотий, з неба і сонця наш прапор ясний».

    Зі святом дорогі українці! Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар