понеділок, 12 серпня 2024 р.

Молодь – нова еліта нації

 Молодь – нова еліта нації

    Молодість — це особлива пора, коли людина відчуває в собі невичерпну силу й енергію. Лише в молоді роки для нас немає нічого неможливого, а кожен новий день приносить надію, розвиток, сміливі мрії та радість життя. Від того, якою є молодь, залежить майбутнє кожної держави — недарма в будь-якому суспільстві молодим відведено роль ентузіастів, ідеалістів та реформаторів, тобто, по суті, прогресивної рушійної сили.

    В Україні, як і в усьому світі, розуміють важливу роль юнаків та дівчат, тому їм присвячується особливий день, який раніше відзначали кожного року в останню неділю червня, а з 2022 року згідно указу Президента України від 1 січня 2022 року День молоді України об’єднано з Міжнародним днем молоді. Тому, українці вже втретє саме 12 серпня відзначають День молоді.  

    Сучасні молоді люди зустрічають цей день в умовах повномасштабного вторгнення, і зараз багато із них цей період проживають зовсім не так, як уявляли. Але вони продовжують бути вагомою частиною українського суспільства: активно волонтерять, організовують збори, просувають українську культуру, представляють нашу країну у світі та стають до лав захисників.

 До Дня молоді на юнацькій кафедрі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» організовано прес-огляд молодіжної літератури та періодичних видань.


Немає коментарів:

Дописати коментар