понеділок, 21 жовтня 2024 р.

Чарівний світ книжок Зірки Мензатюк

                    Чарівний світ книжок Зірки Мензатюк

    21 жовтня відзначає своє 75-річчя Зірка Мензатюк - сучасна українська письменниця, талановита журналістка  та володарка низки престижних літературних премій. Перш за все авторка прославилася завдяки яскравим та захоплюючим дитячим книгам, сповнених веселими пригодами,  чарівними персонажами і істинно українськими мотивами.

    Найбільшими тиражами вийшли книги «Зварю тобі борщику», «Як до жабок говорити», «Катрусині скарби»,«Таємниця козацької шаблі», «Дике літо в Криму», «Ангел Золоте Волосся», «Як я руйнувала імперію», «Київські казки». Мають успіх також історичні нариси «Наші церкви: історія, дива, легенди» книжка «Величні собори України: нариси для допитливих».  Двічі перевидані також книжки «Український квітник»  про садові квіти і «Зелені чари» у яких вміщено оповіді про найцікавіші, найдивовижніші рослини України.

      З нагоди відзначення ювілею письменниці працівники відділу обслуговування дітей та організаторів дитячого читання підготували змістовне літературно-творче досьє «Чарівний світ книжок Зірки Мензатюк». Присутні познайомилися з біографією та творчістю письменниці, з книгами, які є у фонді бібліотеки, переглянули буктрейлер до книги «Таємниця козацької шаблі».

     Дорогі друзі! Якщо ви бажаєте краще ознайомитися з творчістю  Зірки Мензатюк – завітайте до нашої бібліотеки.

    Чекаємо на вас.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар