пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

Захисники України

Зараз Україна переживає тяжкі випробування і негаразди, цей рік найтяжчий для України за роки незалежності. У боротьбі за краще європейське майбутнє наш народ зустрівся з агресією Російської Федерації(нашого словянського брата). Російська Федерація  анексувала Крим, а зараз  веде неоголошену війну на сході України. Наші військові захищають незалежну, неподільну соборну Україну.
24 вересня в Липовецькій центральній районній бібліотеці відбулось засідання клубу «Надвечір’я» Тема засідання: «Захисники України»
Бібліотекар читального залу Раїса Скоропад в своєму виступі сказала:  «Кожен із нас є частинкою великого українського народу. Ми всі різні – Південь, Захід, Схід та всі ми разом – єдиний народ України. І кожен намагається допомогти внести свій вклад в майбутнє. Ми пам’ятаємо наших героїв, які стояли на смерть за незалежність нашої держави, що нашій країні,як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою. Українська земля - це наша земля по праву.»
 Учасники клубу  переглянули відео про мужність, героїзм і відвагу, з якими наші солдати самовіддано виконують свій патріотичний обов’язок в зоні АТО.» Також присутні мали можливість ознайомитися з переглядом літератури «Герої живуть серед нас»



Немає коментарів:

Дописати коментар