середу, 1 жовтня 2014 р.

30 вересня в районній дитячій бібліотеці відбувся День відкритих дверей, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек.
В програмі святкування різноманітні бібліотечні заходи, які возвеличують книгу і бібліотеку. Серед них - бібліотурне до бібліотеки вихованців дитячих садків "Книжечка шукає друзів", посвята в читачі учнів перших класів "Запрошуємо в книжкове місто", зустріч з місцевим дитячим письменником С. Свердлом, презентація нових періодичних видань "Бути розумним - це круто".
З великим піднесенням читачі бібліотеки - учні загальноосвітніх шкіл міста, вихоованці дитячих садків, прилучилися до всеукраїнських голосних Шевченківських читань, приурочених 200 - літньому ювілею Кобзаря. З книжок , планшетів, електроних книжок, мобільних телефонів послідовно, ланцюжком, хором лунало натхненне і нетлінне слово національного генія, поета - патріота.
Загальне захоплення викликало читання творів дідуся Тараса найменшими його шанувальниками. Відлуння Шевченківських читань прокотилося книгозбірнями всього району.
Діти залюбки прийняли участь в різноманітних заходах, а працівники бібліотеки зробили все, щоб кожен відчув, що Всеукраїнський день бібліотек - це і його свято.
 
 





 




 


Немає коментарів:

Дописати коментар