четвер, 16 жовтня 2014 р.

Якби я був (була) мером нашого міста.

Саме під такою назвою районна бібліотека для дітей в рамках Європейського тижня місцевого самоврядування провела зі своїми читачами рольову гру. Зпочатку бібліотечні працівники дохідливо донесли значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, а також для зміцнення української державності. Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів для створення комфортних умов, для проживання мешканців сіл, селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною і заможною.
Діти в процесі спілкування поповнювали свої знання про сферу повноважень органів місцевого самоврядування. З найбільшим захопленням та інтересом вони входили в роль мера нашого міста. Майбутні мери виявилися справжніми патріотами рідного краю. Планують щоб наше місто стало найкращим в Україні: щоб запрацювали фонтани, були освітлені всі вулиці, посаджені нові сквери, зимова оранжерея, щоб функціонував справжній зоопарк з білими та рожевими фламінго. А в центрі міста – збудована для них сучасна дитяча бібліотека і книжковий магазин.
Піклуючись про довкілля, діти планують заправку для майбутніх електромобілів. А щоб всі дитячі мрії втілилися в життя, їм потрібно успішно навчатися в школі, а нам дорослим створювати всі необхідні умови для їх реалізації.

 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар