пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

І наша молодість при нас душа ж ніколи не старіє,”- під такою назвою    відбулось чергове засідання клубу «Надвечір'я».  З твердженням про те, що  осіньпора смутку   не згодні учасники клубу які зібрались  осінньої днини   на своє засідання.  Учасниця клубу Раїса Обара  в своїх спогадах  сказала  як   нестримно плине час, змінюється світ, змінюємось разом з ним і ми, але в нашій памяті назавжди залишаються спогади про минуле. Дитинство, юність, молоді роки це світлі незабутні віхи життя кожної людини,  інші учасники також поділилися  своїми  спогадами  про молодість,  перше кохання, цікаві випадки в житті , велась розмова  про улюблені книги, журнали, читалися вірші.
Надвечірці обговорили знаменні події, які мали місце у жовтні. Серед них святкування дня визволення України від німецько- фашистських загарбників. Бібліотекар читального залу Р. Скоропад провела бесіду   «У дні суворих випробувань» згадавши   про   героїчне минуле України, боротьбу з фашистами .
Традиційно члени клубу, як люди з активною життєвою позицією обговорили суспільно-політичну ситуацію в країні, події на сході держави,   згадали про  учасників  бойових дій, які загинули, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України під час проведення анти-терористичних операцій у Донецькій та Луганських областях.
Обговорювались на засіданні  також   позачергові  парламентські  вибори які відбудуться 26 жовтня,   про  політичні партії, передвиборні програми  кандидатів в депутати  по одномандатному  виборчому округу 18, яких налічується десять.        Як завжди, вітали іменинників, цього разу іменинників жовтня.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар