середу, 18 березня 2015 р.

Здрастуй, Книжковий тиждень !

  З погожими весняними днями до української дітвори в котрий раз завітав світлий, радісний Книжковий тиждень, протягом якого в бібліотеках району проходять найрізноманітніші цікаві масові заходи. Розпочиналось святкування в районній бібліотеці для дітей святом книги і казки "Дивовижні пригоди в казковому королівстві". Учні молодших класів ЗОШ №2 ім. В. Копитка разом з класоводами з великим задоволенням змагалися у конкурсах, брали активну участь в іграх "Добавлянки", "Казкові предмети", "Склади прислів'я з розсипаних слів", "За змістом українських народних казок", "Доповни прислів'я", "Казкова математика", "З якої казки?". В проміжках між конкурсами демонструвалися відеосюжети про книжкові цікавинки та світ найвидатніших бібліотек. Особливо припав дітям до душі мультфільм-оскароносець 2012 року "Фантастичні літаючі книги". Приховані таланти проявились у грі "Ввійди в образ казкового героя". Найкращими були діти в образах лисички, барана, котика, мишки, зайчика та вовка. 
   Хвилю сміху та позитивних емоцій викликав театралізований конкурс "Казковий переполох" з Бабою Ягою. Як не старалася Баба Яга збити з пантелику учасників, але мудрі всезнайки отримали перемогу.
  В районній бібліотеці для дітей учасники заходу познайомилися також з найкращими дитячими книгами, представленими на книжково-ілюстративному перегляді "Казкова мозаїка".






Немає коментарів:

Дописати коментар