середу, 8 квітня 2015 р.

  7 квітня 2015 року в районному Будинку культури відбувся тематичний вечір "Ми сильні духом". Студентка-практикантка Тульчинського училища культури Альона Безверха, під методичним керівництвом працівників районної бібліотеки для дітей, приурочила цьому заходу актуальну книжкову виставку "Я єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була". На виставці -  книги про українців, які досягли надзвичайної сили духу, від глибини століть і до сьогодення, які перемагали несприятливі обставини, перемагали себе, свій біль, переживали втрати і поразки, але не втрачали себе і досягли омріяної висоти і шани нащадків.   Бібліотекарі намагалися донести до присутніх, що саме завдяки таким людям Україна буде сильною, єдиною і непереможною. Це стало основною темою бесіди, яку провела біля виставки Альона Безверха. 
  Один із розділів виставки присвячений нашим землякам, які виконують священний обов'язок в зоні АТО і є прикладом патріотизму, героїзму, мужності, самовідданості і сили духу для молоді. 
  На превеликий жаль, найкращі з них, Сергій Шевчук, Володимир Полупанов, Роман Грушко, загинули смертю героїв. Їм вічно у пам'яті жити на нашій квітучій землі. 
Складовою частиною вечора стала благодійна акція "Врятуй дитині життя". Всі  культпрацівники взяли в ній активну участь. Кошти, зібрані під час акції, будуть передані на лікування онкохворих дітей. 




Немає коментарів:

Дописати коментар