пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

ТІЛЬКИ  У НАС, НАЙКРАЩЕ  ДЛЯ ВАС
Захопити дитину читанням – завдання не просте. Масова робота – один з шляхів бібліотеки досягнення цієї мети. Новітні дослідження доводять: читання книжок сьогодні не є дуже популярним заняттям.
Книга не тільки здатна вплинути на життя людини, її виховання, поступки а, навіть, і змінити його в певній мірі. Прикрим є те, що люди не завжди роблять висновки із прочитаного і часто повторюють помилки, часом фатальні, описані в художніх творах. Жаль, що сьогодні література перестала виконувати основну роль позитивного чинника виховання підростаючого покоління і джерела пізнання навколишнього світу.  Читати сьогоднішнє покоління не любить, а потрібно...
Великий український Кобзар вчив нас і чужого навчатися, і свого не цуратися. Тому що знати власне коріння, власну історію, власний родовід - це велика сила. Саме своїм корінням сильне дерево, саме , своїм корінням сильна людина.
  Так  в Турбівській бібліотеці для дітей до уваги користувачів була представлена виставка нових надходжень « ТІЛЬКИ  У НАС , НАЙКРАЩЕ  ДЛЯ ВАС».
  Література  , що експонувалася на виставці надійшла з Вінницької обласної бібліотеки  ім. І. Я. ФРАНКА.
Хто ще не визначився, які книги корисні власній дитині, можуть знайти поради у відповідній літературі, в журналах. Діти свідомого віку здатні самі вирішувати, які книги їм цікаві. Організуйте для цієї мети спільний похід до бібліотеки. Особистий приклад дуже важливий. Якщо мама і тато не беруть в руки друковані видання, будь то художня література, публіцистика або електронні книги, навряд чи й діти зацікавляться читанням.
Тому читаймо книги і будьмо мудрими.


Немає коментарів:

Дописати коментар