вівторок, 9 лютого 2016 р.

Безпечний Інтернет
02.2016 року – День безпечного Інтернету
В останні роки в Україні стає традицією щороку, другого вівторка лютого, відзначати всесвітній День безпечного Інтернету.  
 Для більшості з нас Інтернет - це доступ до корисної інформації, однак ми часто забуваємо, що за його допомогою простіше отримати дані і про нас самих. Адреса, телефон, особисті фото, дані про родичів, паспортні дані, відомості про банківські рахунки, - ось далеко не повний перелік тієї інформації, яку активний користувач мережі зберігає на її серверах.
Безпечний Інтернет- це ще один привід для того,аби об'єднати зусилля держави,бізнесу і громадськості у пошуку шляхів безпечного використання Інтернету,обговорити питання Інтернет-етики та Інтернет-безпеки, вжити заходів з популяризації механізмів безпечної роботи в мережі,перш за все серед дітей і молоді.
Проведення Дня безпечного Інтернету дозволяє привернути увагу в суспільстві з   одного боку до негативних аспектів використання Інтернету, а з іншого-до позитивних ініціатив і проектів,спрямованих на підвищення освіченості користувачів у використанні інформаційних технологій.
В Липовецькій центральній районній бібліотеці до Дня безпечного інтернету, бібліотекар Інтернет-центру Козел Т.С. провела інформаційну бесіду на тему: «Створимо позитивний інтернет разом з користувачами»

А також відбувся флешмоб « День безпечного Інтернету» з учнями 9-11 класів.


Немає коментарів:

Дописати коментар