вівторок, 15 березня 2016 р.

Вивчай англійську мову – виходь у світ


2016 рік Президент України Петро Порошенко урочисто оголосив  Роком англійської мови в Україні, підписавши  Указ №641/2015 від 16 листопада 2015 року .
Володіння  мовою  міжнародного спілкування вкрай необхідно  українцям, адже це розширює доступ громадян до світових  можливостей освіти, культури  та економіки. Без знання українцями  англійської мови на належному рівні, неможлива інтеграція України до наукового, економічного та політичного світового простору.
Вивчення та знання англійської мови насамперед необхідне молоді, адже це майбутнє нашої країни.
Районна бібліотека для дітей відкриває Рік англійської мови книжковою викладкою – порадою «Вчи англійську мову – виходь у світ», на якій представлені  абетки, розваги, віршики на англійській мові для  найменших читайликів, і словники, довідники, розмовники, посібники для користувачів середнього і старшого  шкільного віку.
В межах Року  англійської мови в Україні бібліотека проведе вікторину  «Казкова Англія відома і невідома» та цикл бібліографічних оглядів «На п’єдесталі – англійські письменники». А в літній період бібліотека організовуватиме  перегляд  цікавих мультиків  на англійській мові з українськими і англійськими субтитрами.
Хай вивчення англійської буде приємним, а знання  англійської мови  завжди ставатимуть у  пригоді.



Немає коментарів:

Дописати коментар