понеділок, 28 березня 2016 р.

Мовою Шекспіра


В Липовецькій центральній районній бібліотеці стартував тиждень англійської мови та літератури  під назвою « Мовою Шекспіра».
Президент  підписав Указ  «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні». Він прийняв таке рішення  «ураховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору».
Англійська мова – сама поширена  мова в світі . Кожний спеціаліст, кожна високо освічена людина має володіти англійською мовою, тому що це мова спілкування, бізнесу, науки і культури.
   Для  старшокласників   в читальному залі  Липовецької  центральної районної  бібліотеки  відбувся відеоурок  «Вивчаємо англійську по фільмах». Переглядаючи  його на  англійській мові, можна краще запам’ятати розмовну англійську, а англійські субтитри, якими доповнений відеоурок,  допомагають розширити знання з правопису.


     «Вивчення англійської мови, для чого це потрібно?».  Під такою назвою відбулася  бесіда – діалог, яку провела бібліотекар кафедри юнацтва  А.Безверха, та ознайомила присутніх з переглядом літератури «Словники та підручники на допомогу у вивченні англійської мови».

Немає коментарів:

Дописати коментар