пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Духовний храм людини
сім’я, родина, рід


Сім’я увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою,  працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім’ї. В сім'ї ми отримуємо перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщині.Набираємося сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин та виборювати перемоги.
До Міжнародного дня сім’ї в районному будинку культури відбувся захід під назвою «Щаслива сім’я – щасливі діти!». Працівники відділу обслуговування Липовецької ЦРБ долучилися до заходу, організувавши виставку-інсталяцію «Духовний храм людини сім’я, родина, рід».

До  Дня Європи в Україні, який у цьому році відзначається 21 травня, було презентовано книжкову викладку «Європейський вибір України: людина, право, суспільство». На якій була представлена література про історію, культуру, традиції країн Європи, а також проблеми інтеграції  України до Європейського Союзу та перспективи членства в ЄС.


Немає коментарів:

Дописати коментар