вівторок, 31 травня 2016 р.

Під парусом книги
до нових відкриттів

Всміхається сонце привітно й ласкаво.
Цей день на планеті хай щастям сія.
Освячений день цей веселий, яскравий,
Прекрасним і добрим дитини ім’ям.


На планеті Земля проживає близько двох мільярдів дітей – різних рас та національностей. Вони, як квіти прикрашають планету. Вони – майбутнє кожної держави. Тому дорослі не втомлюються повторювати: «Все найкраще – дітям! Мир дітям планети Земля!». Тому впродовж багатьох років, починаючи з 1949, за рішенням ООН 1 червня до дітей приходить свято - Міжнародний день захисту дітей.
Для читачів Липовецької районної бібліотеки для дітей відзначення свята дитинства розпочалося ще напередодні. Для них презентовано виставку-інсталяцію «Літечко запрошує в книжковий дивограй».
На юних читайликів чекала весела ігрова розважальна програма «Під парусом книги – до нових відкриттів». Королевою свята була її величність Книга. В програмі веселі пісні, ігри, конкурси, змагання, сюрпризи. Під звуки веселих мелодій діти дарували одне одному ніжні посмішки, створювали атмосферу гарного настрою. З допомогою пантоміми, юні читайлики зображували літературних героїв, демонстрували свою обізнаність в інтелектуальній грі, начитаність – в літературні вікторині, кмітливість – у конкурсі «Відгадайко».
Раді читайлики, все вийшло в лад
Було хороше свято в малят.
Масові заходи на честь дитячого свята продовжуються. Районна бібліотека для дітей запрошує всіх бажаючих, приємно провести дозвілля в компанії цікавих книг.


Немає коментарів:

Дописати коментар