пʼятницю, 3 червня 2016 р.

Екологія і край

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища. Ще в 70- х роках минулого століття 1972 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища,який проводиться з метою поглиблення суспільного усвідомлення  необхідності зберігати і покращувати довкілля.
Проблеми дбайливого ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальними для України і всієї планети.
Тому сьогодні Україна, як і більшість країн світу, стає на шлях оздоровлення довкілля та відновлення екологічної складової свідомості людей.
Спосіб життя, екологія тіла, екологія розуму, екологія душі - ці поняття все частіше зустрічаються в літературі... Все частіше звучить думка про те, що порядок в природі, охорона її розпочинається і взагалі можлива тільки за умови серйозної внутрішньої роботи людини і це дійсно єдиний надійний шлях вирішення екологічних проблем.
 Напередодні Всесвітнього дня навколишнього середовища в Липовецькій центральній районній бібліотеці відбувся відеоурок для юнацтва під назвою «Екологія і край». Мета якого розширення і збагачення знань про природу рідного краю, виховання дбайливого ставлення до всього живого.

Немає коментарів:

Дописати коментар