пʼятницю, 3 червня 2016 р.

Країна дитинства , країна добра,
Найкраща у світі найлегша пора!
Діти- це наш дорогий скарб, це –наша країна, це молода Україна –говорила Олена Пчілка.
Ні для кого не секрет, що всі ми родом з дитинства. Діти прагнуть подорослішати , а ми дорослі ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки.
Працівниками Турбівської бібліотеки для дітей спільно з будинком культури, селищною радою, спортивними клубами, школами , садочками організовано та проведено свято « ДИТЯЧИХ МРІЙ», присвячене Міжнародному дню дітей. Дитяча розважальна програма відбувалась на стадіоні Турбівської середньої школи №1. Гарна погода, привітні батьки , щасливі дітлахи заповнили майданчик розваг своєю присутністю. Ми, працівники бібліотеки представили учасникам заходу на своїй виставці  «НАШЕ ДИТИНСТВО: ЦЕ ТИ І Я» найкращі книги ,  фотоальбом заходів
« ТИ ДЕ? А Я В БІБЛІОТЕЦІ!», буклети «ПРАВА І ОБОВ᾿ЯЗКИ СУЧАСНОГО ШКОЛЯРА», «ВИХОВАННЯ ІНТЕРЕСУ ЧИТАННЯ У ДІТЕЙ: ПОРАДИ БІБЛІОТЕКАРЯ». Бібліотекарі  з дітьми намалювали долоньками спільний малюнок «СОНЕЧКО МИРУ».
Родзинкою для наших користувачів бібліотеки стало нагородження переможців та активних учасників  районного етапу  загальнонаціонально конкурсу дитячих робіт
«МРІЇ ПРО УКРАЇНУ: ДИТЯЧИЙ ПОГЛЯД».  До нагородження було запрошено секретаря Турбівської селищної ради Довгаленко Валентину Леонідівну, яка з гордістю нагородила наших маленьких патріотів та їхніх батьків з перемогами. Висловила  щиру вдячність організаторам конкурсу та працівникам бібліотеки для дітей, за те , що ми долучаємось до культурного та всебічного розвитку дитини, за приємні і корисні призи.
Так прекрасно коли дитина всміхається,
бо усмішка- це веселка душі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар